Kjære single heterofile kvinne som vil ha kjæreste. Kan du gjøre dette for meg?

Etter å ha vært borte fra bransjen i over ett år, må jeg si at det er ganske sjokkerende å komme tilbake. Ingenting har endret seg siden jeg hoppet av karusellen for ett år siden, og frustrasjonen over hvor vanskelig det er å finne en bra mann er like stor i dag. Jeg føler at jeg har tatt på meg superhelt kappen min igjen og det er på tide å få litt orden i datingverden. Men jeg trenger DIN hjelp.

Det er fullt mulig å finne den rette via nettet, men du må være smart og respektere deg selv.

Ikke kast bort tiden din på tull.

Det første jeg ønsker at vi alle sammen skal ta tak i, er all den tiden som kastes bort på tull og tøys.

Du vet hvordan det er. Det er søndag kveld og du kjeder deg. Du logger deg på Tinder eller på en nettdatingside og du blir dessverre litt mer desperat enn du burde. Kanskje svarer du på noen som du egentlig ikke synes har noe vesentlig å si. Eller du chatter i timesvis med en fyr som er sjarmerende og smigrende, men som kanskje er mer opptatt av hva du har på deg, enn hvem du er.

Eller enda verre. Du tar kontakt med en av disse karene som tar kontakt med deg når det passer for han, eller en fyr som egentlig har bevist for deg at han ikke prioriterer deg eller vil ha deg, men du velger å overse det fordi du har lyst til å se det beste i han.

Det er noe med å slutte å samle på lamper som blinker med rødt lys. Eller røde flagg som er en annen betegnelse på tegnene vi ser, men som vi elsker å overse.

Velg smartere på datingsider.

Jeg mener at kvinner er for dårlige til å velge hvem de skal snakke med på datingsider. De går alt for mye etter utseende og alt for lite på hvem noen er, men forventer at mennene skal gjøre det motsatte når det kommer til dem.

Menn er smarte og klikker ja på nesten alle. Kvinner bør gjøre det samme og gi flere menn sjanser enn de gjør i dag. Ja, du må gjøre jobben med å ha flere innledende samtaler med mange flere forskjellige typer menn, men det er også eneste måten du kanskje vil kunne finne han som du leter etter.

Kvinner klager i dag over at det er kaos på datingsidene, men min oppfatning er at det ofte er i hodene deres det er kaos som må ryddes opp i for å få klarhet. Er du bevisst på hva du ser etter og stiller de rette spørsmålene så vil du også lett sortere vekk dem som ikke passer til deg. Irritasjon over alle de som ikke passer hjelper ikke. De er i flertall. Noe annet ville virkelig vært rart når så mange mennesker er på ett og samme sted.

Noen enkle tips:

 • Trykk ja på nesten alle.
 • Gi alle en sjanse til å vise hvem de er. (ikke døm på bakgrunn av dårlige bilder og rare sitater. Eller «hey» som første melding. De fleste menn vet dessverre ikke bedre.)
 • Ta kontakt selv hvis det er noen du virkelig liker, men se an responsen. De fleste menn som kvinner liker får mye respons og har en tendens til å bli litt høye på seg selv. Det vil du ikke ha.
 • Still gode spørsmål som omhandler livet de lever og ønsker å leve. Hva er han lidenskapelig opptatt? Trives han på jobben? Drømmer han om noe annet? Hvordan er forholdet hans til familien hans? Vil han ha barn? Hvor ser han for seg at han er om 10 år. Hva tenker han er mest viktig for at en relasjon skal kunne vare.
 • Ikke chat i ukesvis. 90 min regelen funker bra! Har dere chattet i 90 min si at dere heller kan fortsette snakkingen i den virkelig verden og spør når han skal be deg ut på en date.
 • En date er IKKE netflix og chill. En date er å møtes for å ta en kopp kaffe/vin/øl eller en lunsj eller middag.
 • Aldri ha første date ved å gå en tur hvis det er en fyr du ønsker å imponere. Møt han når du har pyntet deg litt og føler deg fin i klærne. La han få prøve å imponere deg og se om han vil spandere på deg.
 • Hvis du ikke hører noe fra han etter daten så ikke bruk mer tid på han. En mann som er seriøs vil alltid ta kontakt å takke for date og enten gi beskjed om at han ikke synes dette var noe, eller si at han vil møte deg igjen.

Bli også flinkere til å komme i kontakt med menn i den virkelige verden. Bygg opp nettverket ditt slik at du kommer i kontakt med nye mennesker og dermed nye potensielle kjærester jevnlig. Vær også åpen med kjente og kjære om at du ønsker deg en partner og få dem til å sette deg i kontakt med potensielle kjekkaser de mener kan passe.

Respekter deg selv nok til å sette grenser.

Kvinner har en tendens til å le av dårlige vitser eller bli med på ting de egentlig ikke ønsker bare for å bli likt. Det må vi slutte med. En gang for alle.

Hvis du ikke synes fyren er morsom, hvordan skal du da kunne leve med han i 60 år? Hvis du ikke egentlig respekterer hans verdisyn eller holdningen eller hvordan han snakker med andre, hvorfor skal du tilbringe ett minutt mer med han?

Og når det kommer til sex. Når skal vi egentlig respektere oss selv til å ikke gjøre noe vi egentlig ikke har lyst til?

For det er faktisk supervanlig å si til seg selv at man ikke skal ha sex på første date, og så plutselig så blir det til at det skjer likevel. Jada vi kan si at vi lever i 2019 og at vi også skal kunne ha oss når vi ønsker det, men hvis du kjenner at du egentlig vil vente så vent. Prinsipper og regler er sexy når det kommer til hva en kvinne ønsker å gjøre med livet sitt eller kroppen sin. Menn som sier noe annet har feil agenda.

En langvarig relasjon er avhengig av at partnerne respekterer hverandre og hvis du ikke respekterer deg selv høyt nok til å sette egne grenser og gi beskjed, hvordan skal noen andre respektere deg?

Du skal selvfølgelig være sjarmerende søt og behagelig å være sammen med, men du må være tydelig på dine grenser, behov og ønsker fra ganske tidlig av. Det er slik du ser om mannen virkelig er i stand til å være i en relasjon og om han virkelig ser verdien av deg, eller er med deg for å få matet sitt eget ego.

Så fort du ser tendenser til at han ikke respekterer deg eller beundrer deg. Løp din vei. Du kan ikke få en mann til å like deg mer ved å tilpasse deg det du tenker han ønsker fra deg, eller det du tror han liker.

Er du ute etter å finne en seriøs mann som vil behandle deg bra, så må du slutte å gjøre deg dummere enn du er og la menn behandle deg dårlig.

Og gi beskjed hvis en fyr ikke behandler deg bra. De har godt av å høre en sannhet og to, selv om de kanskje ikke vil høre det der og da. Du vil føle deg bedre ved å vite at du stod opp for deg selv og ikke lot deg behandle dårlig.

Let og du vil finne.

Hvis du begynner å se på litt andre menn enn du vanligvis gjør, og er åpen for å hele tiden komme i kontakt med nye menn, så vil drømmemannen din komme. Du bør også ha fokus på å være lykkelig alene og tilfreds med livet du lever for å ikke gå på en smell i desperasjon. En bra mann som ser verdien av deg vil være tålmodig og standhaftig for å bli kjent med deg og tilbringe tid med deg. Det er de mennene du skal bruke tiden din på også.

Happy Hunting!

Er du enig i det jeg skriver? Eller har du noen tanker som er annerledes du gjerne vil dele? Bruk gjerne kommentarfeltet for å dele det du måtte ha lyst til. Hvis du kjenner noen som kan ha nytte av å lese denne artikkelen, del den gjerne.

2 thoughts on “Kjære single heterofile kvinne som vil ha kjæreste. Kan du gjøre dette for meg?”

 1. Okei, hrrmmm… Ikke meningen å kritisere, men min erfaring er at det er bedre å ikke drikke noe med alkohol hvis en treffes første gangen. Det gjelder både menn og kvinner. Ellers har det lett for å bli til at en ler av ting som ikke er morsomt når en er (helt) edru.
  I tillegg er det bra hvis en møtes med et tidsskjema som må holdes (før jobb, i pausen, før en henter ungene i… hva som, eller noe annet som gjør at der er et tidspress). For det første, hvis kjemien er bra så er det bra å merke av det og føle på det. Hvis den ikke er bra, ikke at det er noe galt med noen av partene, bare det at en har ikke kjemi ganske enkelt, så er det bra å måtte bryte opp uten at det blir til, «åh, min venninne roper på meg ved bordet der borte, jeg må gå, dessverre».
  Ellers, helt enig og gode råd. Særlig det med at kvinner har litt lett med å ønske å bli likt.
  Åh, og det å ikke gå på en smell i desperasjon er lettere sagt enn gjort, heh.

  1. Du må bare kritisere så mye du vil Andreas, men det er viktig å huske på at din erfaring handler om det som er best for deg, med deg og de du møter som utgangspunkt. Hva som passer best handler om hvem man er og hva man trives med. Poenget mitt er at man må gjøre en innsats uansett om man skal treffes og å ha noe man må løpe til etterpå er ikke det beste utgangspunktet. Vi løper og stresser nok som det er her i livet og det å bli kjent med et annet menneske synes jeg man skal respektere nok til at man gjør det når man har en indre ro og er klar for å være den beste versjonen av seg selv.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *