Hvorfor du bør kaste brukte sex hjelpemidler, og legge vekk minner fra eksen før du går inn i en ny relasjon.

Med blanke ark og nye fargestifter.

Når man starter en ny relasjon så er det utrolig viktig å ha fokus på NY. Dette er noe nytt som skapes av to mennesker som fra før ikke har skapt noe sammen. Hva du har gjort med din eks og hva din nye kjæreste har gjort med sin eks trenger ikke påvirke dere to. Dere er to nye mennesker som mest sannsynlig har en helt annen kjemi eller dynamikk enn dere hadde med andre partnere. Derfor mener jeg også at det er viktig at dere sammen finner ut av hva dere ønsker av sex hjelpemiddler og hva slags minner dere skal skape.

Det du hadde med eksen hadde du med eksen.

Det skulle vel egentlig bare mangle at man rydder vekk fortiden før man satser på fremtiden. Det blir litt som når man starter i en ny jobb. Du kommer til jobb med en ny PC. En ny PC som ikke har gamle jobb mailer. Du har heller ikke gamle rutiner eller gamle utfordringer hengene over deg. Du vet når du begynner første arbeidsdag i den jobben så er det nye ting som skal læres og som du skal bli trygg på.

Joda, det kan være greit å implementere noen av programmene eller hjelpemidlene du brukte i din tidligere jobb også, fordi det kanskje gjør deg dyktigere i jobben din, men du starter med blanke ark og bruker ikke samme konto på hjelpemidlene som du brukte i den gamle jobben din.

På samme måte mener jeg at du bør slette bilde av eksen din fra dine sosiale medier kontorer, pakke ned bilder, kort eller annet som du har i leiligheten din, og ikke beholde en halvbrukt glidekrem som du benyttet på eksen din når du skal ha sex med din nye kjæreste. Eller penisringen eller dildoen.

Selvfølgelig er det enkelte hvor sex leketøy ikke betyr noe følelsesmessig . Deres forhold til sex leketøy er annerledes og de har kanskje en stor kiste med sex leketøy de har kjøpt gjennom mange år og har spesielle interesser som de deler med sin nye kjæreste. For dem er det kanskje en morsom reise i fantasiens verden når de deler tidligere erfaringer og utnytter ting de har lært med andre på hverandre.

Men da er ofte dette noe de har delt med hverandre før de blir kjæreste også. Noe de har delt av de liker og gleder seg til å utforske mer sammen.

Det handler om kommunikasjon og respekt.

Artikkelen handler ikke egentlig om sex leketøy. Den handler i bunn og grunn om å ha pakket vekk fortiden før man skal gå inn i fremtiden med en ny partner. Det handler om å være klar for å gå inn i en ny relasjon og ha en forståelse for hva en relasjon er. Det handler også om respekt for den nye partneren sine følelser, tanker og ønsker, og ha en åpen kommunikasjon for å forstå disse.

Selv om du er ok med noe og ikke ville tenkt tanken hvis det var du som fant masse gamle minner og sex leketøy, så handler ikke dette bare om deg. Det handler også om din nye partner og hvordan han eller hun vil se på dette.

Ofte går vi inn i en relasjon for å få dekket et behov, ikke for å dekke et behov. Det er en stor feil og noe vi må bli flinkere til å ta hensyn til. Du skal ikke bare få, du skal også gi. Hva du skal gi handler om hva slags behov partneren din har.

For å vite hva slags behov partneren din har så må dere snakke sammen. Dere må snakke sammen og du må lytte og ta til deg det partneren din sier. Kommunikasjon er alfa og omega og ekstremt undervurdert. Det er også noe som bør være noe man gjør fra dag en i ett nytt forhold.

Mange forteller meg at de ikke vet når de skal begynne å snakke om de viktige tingene. Jeg mener at dette er noe man skal begynne å snakke om med en gang. Det er helt unødvendig å kaste bort flere uker med overfladisk pjatt når målet er å se om man passer sammen som kjæreste.

Den sårbarheten man utsetter vil man måtte vise en gang uansett.

Hvis du ikke har gjort deg ferdig med tidligere relasjon, helt i orden, men da kan du ikke invitere en ny partner med inn i et følelsesmessig forhold til deg heller. Du må være bevisst på hva du gjør og hvordan det skal gjøres.

Det er menneskers følelser det er snakk om, og ikke bare dine behov som skal dekkes. Vi er ikke ting som kan brukes og kastes slik som sex leketøy kan. Kanskje viktig å ha fokus på hva som er viktig å beholde og ikke når man tenker litt over det?

Jeg håper at denne artikkelen kanskje kan få noen til å tenke litt annerledes før de får inn i en relasjon, og får en bedre relasjon på grunn av det når de treffer en flott person.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *