Endelig har kvinnene tatt styringa – også i datingverden.

Kvinner har ikke bare tatt ansvar for kloden vår og omgivelsene våre, men når tar de også ansvar for sitt eget kjærlighetsliv.

Dating-næringen har flesket seg godt på usikre kvinner og ubalanserte menn de siste 20 årene. Jeg har til tider vært utrolig oppgitt over at single har godtatt så mange dårlige nettsider og så mange dårlige datingråd, men jeg har vært der selv. Jeg vet hvor vanskelig det er å gi slipp på noe som er skikkelig dårlig, bare i håp om at det kanskje vil bli bra. (himle med øya smiliey)

I datingbransjen som i alle bransjer har polarisering fungert for å skape kaos og kontroll. Single har blitt bombandert med så mange forskjellige do’s and dont’s at de har mistet helt oversikten og dermed vært enkle ofre for nye ideer og nye metoder. Nye nettsider, nye sjekkemetoder, igjen og igjen. Alltid noe nytt som man må teste ut, for hva om det var nettopp det som førte til den store kjærligheten?

Men det eneste det har endt med hos de fleste er totalt kaos og umotiverte single.

Menn er forvirret av de forskjellige forventningene kvinnene har.

Skal de betale regninga eller ikke? Vil hun ha en gentleman eller kommer den døra i fleisen også denne gangen, fordi hun skal fikse selv? Og hvorfor sier hun at hun vil ha en mann som viser følelser, men så fort han feller en tåre så spør hun hvor ballene hans er, og slår opp.

Kvinner på sin side sliter med indre konflikter om hva som er rett og hva som er galt.

Hore og Madonna, hvordan var det igjen? Skulle jeg ligge med han på første date eller ikke? Hvis svaret er Selvfølgelig skal du det, hvis du har lyst, så ender det med at hun slår seg selv i hue etterpå, når han ikke vil treffe henne igjen, overbevist over at det var fordi de hadde sex.

Men så skjer det noe. Heldigvis!

Kvinner som jobber med å få det bra med seg selv, går lei.

De går lei av den idiotiske datingpakka de har godtatt i alt for mange år.

  • De går lei av å fordumme seg selv for å bli invitert med på date.
  • De går lei av å ende opp som elskerinne når de egentlig ble forespeilet et partnerskap.
  • De går lei av å bli rakket ned på som kravstore og sære, mens det hagler inn penisbilder på mobilen.

Og en ting er sikkert…….

Når kvinner slutter å være redde for å tape, så er det ingenting som kan stoppe dem.

Jo mindre bullshit kvinner godtar, jo mer attraktive blir de!

De utstråler en selvtillit som får de mennene som faktisk passer til dem til å bane vei og ønske å bli kjent med dem.

Etter å ha lett etter oppskriften i flere tiår og prøvd å lytte til alle råd som er der ute, er det nå veldig klart at oppskriften er veldig enkel:

Selvtillit som gir mindre frykt og mer mot!

Velkommen til dating høsten 2019! Året hvor kvinnene skaper resultatene sine selv!

2 Comments Add yours

  1. Ja, jeg er lei av nettdating, og det tok svært kort tid. Menn tror at vi kvinner, er så desperate etter sex, at de sender dp veldig fort. De forstår ikke at dette ikke at dette blir feil for oss kvinner. Vi føler at de ikke respekterer oss, og ser på oss som en hore. En hore krever jo penger for å ha sex med en mann. Menn klarer ikke å skille på våre forskjellige personligheter. Dette gjør meg oppgitt og lei av menn. Det er alltid et sexpress bak en nettdating. Det var min frustrasjon for denne gangen. Takk for ditt innlegg.

    1. Ane sier:

      Jeg skjønner veldig godt at du føler det sånn, men husk det at bak alle mennene som ikke har hemninger og som er veldig synlige fordi de ikke har noe å tape, så er det mange bra menn som ikke blir sett og ikke får oppmerksomhet. Ikke bry deg om de som oppfører seg på den måten, men let etter de som er annerledes. Endre energien rundt deg ved å fokusere på det som er bra og ikke det som er dårlig 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *