Disse single mennene bør du holde deg langt unna.

Han kan virke tiltrekkende når du ser bilde av han og han sier kanskje de rette tingene før du skal møte han, men det kan være lurt å analysere litt mer før du faktisk treffer han i virkeligheten. Foto: Photodune/mimagephotography

De fleste er klar over at det å skulle treffe noen som man ikke kjenner fra før, kan være farlig. Samtidig tror jeg ikke at vi som samfunn er klar over hvor farlig det egentlig kan være. Jeg snakker ikke om de som er ute etter å lure noen for penger eller som har en kone de ikke ønsker å nevne. Jeg snakker om de single mennene som samfarer på singelgrupper på Facebook, på Tinder og på nettdatingsider med emosjonell mishandling som målsetning. Ubevisst eller bevisst.

De livsfarlige mennene i blant oss.

For noen dager siden kontaktet jeg en mann fra en singelgruppe på Facebook. Han hadde lagt ut et innlegg om at han ønsket seg kjæreste og at han var ute etter en langvarig relasjon. Mannen virket oppegående og i passende alder til en av kvinnene jeg leter etter kjæreste til så jeg kontaktet han privat.

Han fortalte meg at han hadde blitt kontaktet av en annen matchmaker tidligere og det var noen røde lamper som blinket hos meg i måten han snakket om dette andre selskapet. Samtidig vet jeg at de som jobber som matchmakere der ikke er faglærte og dermed tok jeg det hele ganske lett.

Men så begynte han å snakke om seg selv og fremheve seg selv på en måte som fikk røde lamper til å blinke.

Han er en av hundrevis av menn jeg har snakket med som jeg ikke anbefaler noen å date. Han er en av hundrevis av menn jeg mener bør svartelistes og advares mot. Han er en av hundrevis av menn som går rundt oss hver dag og som aktivt leter etter noen de kan utnytte for emosjonelle mangler og behov de har, eller som ikke er klar over hvor dårlige kjæreste emner de egentlig er.

Jeg kjenner lusa på gangen, men det er det veldig mange som ikke gjør, og derfor synes jeg det er nødvendig for meg å skrive dette innlegget.

Jeg skal prøve å forklare hva jeg anser som viktig å se etter, og så er det opp til deg å tyde signalene og se etter disse trekkene. Det kan også være viktig å ta tak i de elementene i deg selv som gjør at du tiltrekkes disse mennene som ikke er bra for deg.

Klarer du ikke å ta vare på deg selv og faller for slike menn gang på gang så bør du ta kontakt med en psykolog for å finne ut av hvorfor du driver med emosjonell selvskading og du bør ansette en matchmaker for å passe på at du ikke blir introdusert til en mann som er skadelig for deg.

Disse mennene bør du holde deg langt unna:

Han er kun opptatt av seg selv.

Det er mange personlighetselementer vi kvinner finner utrolig tiltrekkende som samtidig også kan være veldig uegnet når det kommer til en relasjon. Vi synes menn som har god selvtilitt er sexy (fordi det gir oss en følelse av trygghet) samtidig som vi ønsker å bli sett og tatt hensyn til.

Tenk over: Når du snakker med en mann og han er mer opptatt av å snakke med seg selv, enn å bli kjent med deg, så bør det begynne å blinke noen røde lamper hos deg.

Hvorfor? Fordi en mann som er mest opptatt av seg selv aldri vil dekke ditt behov for å bli sett eller annerkjent. Han er mest opptatt av sin egen annerkjennelse og mat til sitt eget ego. Hvordan vil en slik mann være å leve sammen med når han ikke føler seg vel?

Test for å se hvor selvopptatt han er: Spør han om hans fremtidsplaner og hva han ønsker for livet sitt. Spør han også gjerne hva han ville gjort hvis han vant 1 million kroner.

Han er bitter.

En mann som er bitter vil aldri kunne tilføre noe positivt til ditt liv. Hvis han skylder på alle andre når han snakker om ting han har opplevd så vil han garantert skylde på deg når noe skjer i relasjonen deres. Han vil ikke kunne nå målene sine og han vil ikke kunne bli den mannen han kanskje ønsker å være. Han er for sur på verden til å ta tak i seg selv.

Tenk over: Med så mange valgmuligheter som er der ute er det ikke noe vits for deg å gå inn i en relasjon med noen som du må fikse, eller hvor du må bruke ekstremt mye positiv tankegang for å balansere hans negative.

Hvordan vil det være for deg å bo sammen med en mann som hele tiden er negativ og som skylder på alle andre? Hva vil det tilføre ditt liv? Uansett om han kanskje er god i senga, gir deg komplimenter eller dekker et spsifikt behov du har. Tenk helhet og fremtid, ikke bare her og nå.

Test for å hva han tenker om sin rolle i ting som skjer han: Spør han om det er noe han angrer på som han ville ha endret på hvis han fikk muligheten. Spør han også om hans forhold til eksene sine, familien sin og vennene sine.

Han blir lett såret eller krenket.

Kvinner vil ha sterke menn. Emosjonelt sterke menn. Menn som lett blir såret eller føler seg krenket er ikke en passende partner til noen. De har nok med seg selv og bør holde seg for seg selv.

Tenk over: Det er noe med den tryggheten man føler når det er litt tak i mannen. Når han ser etter løsninger eller tar tak i følelsene som dukker opp på en god måte. Det er lov å bli såret, men det er stor forskjell på å si «nå såret du meg faktisk» og å furte og sutre i flere dager.

Enda verre er det med de som føler seg krenket og som har behov for å rette pekefinger eller få deg til å føle deg som et dårlig menneske.

Mentalt ustabil.

Det er farlig å snakke om hva som er stabilt og hva som er ustabilt når det kommer til vår mentale helse. Samtidig er det viktig å adressere det stressnivået det kan skape av å være i en relasjon med en person som man ikke vet hvor man har, eller hvordan kan reagere.

En mann som «klikker» av småting fordi han lar seg krenke, blir såret eller usikker må jobbe med seg selv.

Tenk over: Hvordan vil det være for deg å være i et forhold hvor du hele tiden må være på vakt? Hvor du etterhvert føler deg ansvarlig for den andres følelser og føler skyldfølelse når du sier eller gjør noe feil som skaper negative følelser hos den andre.

Test mot både krenkelse/sårhet og ubalanse: Avlys et møte eller endre noe ved møtet rett før møtet skal være. Du vil raskt se en reaksjon som enten viser en mentalt stabil mann eller en mentalt ustabil mann. Du vil også få se mye av hva han tenker og tror og hvem han er.

Dette bør du se etter hos en partner.

Vi mennesker er veldig forskjellige og har forskjellige behov. Hva du trenger fra en partner trenger ikke å være det samme som jeg trenger eller noen andre trenger. Utgangspunktet ditt bør alltid være hvem du er, og hvem du ønsker å være. Hva slags type mann passer til deg for at du skal være den beste versjonen av deg selv, og hva slags type egenskaper bør mannen ha for å få frem dette.

Tenk som en matchmaker når du skal finne den rette til deg, hvis du ikke har ansatt noen til å hjelpe deg. Tenk deg at balanse i forholdet er viktig og at både du og partneren din skal hjelpe hverandre skape den balansen.

Ikke let etter noen som er perfekt, men let etter noen som er perfekt til deg.

Usikker på om han du skal treffe er bra? Fyll ut dette skjema så skal jeg se om jeg kan hjelpe deg bli litt klokere:

https://relasjoner.wufoo.com/forms/informasjon-om-noen-du-skal-treffe/

Har du vært på date med en mann som du ikke ønsker at andre kvinner skal treffe? Du kan sende inn informasjon på dette skjema slik at jeg har det i mitt arkiv og kan advare andre mot å treffe han:

https://relasjoner.wufoo.com/forms/rapporter-til-svartelisten/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *