Disse 3 tingene hindrer single i å finne kjærligheten.

Skal man lykkes med noe her i livet må man ha en mental innstilling som backer opp det man går etter. Men det viktigste er ikke å tenke positivt, det er å faktisk gjøre en innsats. Det nytter ikke å si at man ønsker seg noe, uten å gjøre en innsats for å få det. Jo bedre kjæreste du ønsker deg, jo større må innsatsen din også være. Her vil jeg dele det jeg ser er forskjellen på de som lykkes og de som ikke lykkes, og også forklare litt hvorfor positivitet er den største verdien du som menneske kan ha i 2020.

Mange setter i gang med letingen etter en kjæreste på nettet i Januar. Om du vil være en av de som lykkes handler om din mentale innstilling og innsatsen din du vil gjøre for å få det du drømmer om.

Hvorfor positivitet er den største verdien du kan ha som singel.

I 2020 trenger vi ikke en kjæreste sånn egentlig. Det er ikke slik som før hvor man måtte ha en partner for å ha råd til regninger eller hvor det å skape en familie og gi arven videre var en av livets oppgaver.

Derfor leter vi etter en kjæreste for å få noe mer positivt i livet vårt. Noen som kan gjøre oss bedre. Noen som kan få oss til å føle oss vel når vi ikke har det bra. Noen som får oss til å smile og le.

Vær den personen. Vær den personen mot alle du møter. Skap gode følelser og få mennesker til å ha lyst til å tilbringe mer tid sammen med deg. Det er den største verdien du som singel har. Ikke penger, ikke titler, ikke statusjobb. Sosial omgangskrets, ja, fordi du får det når du er et bra og positivt menneske.

Hvordan du tenker og hva du gjør av innsats, avgjør resultatet du får.

Som med alt annet her i livet, handler det å lykkes med noe, om hvordan man tenker om det og hva man gjør med det.

Jeg jobber daglig med single i forskjellige kategorier, om jeg skal si det sånn. I den ene kategorien har du kundene mine som jeg skal introdusere til andre single. Disse er positive og driftige mennesker. De orker ikke bruke tid på å lete selv og har ansatt meg til å gjøre den jobben for dem.

I den andre kategorien har du de som er slik som de jeg jobber for via mentorordningen min. I denne kategorien har du også positive og driftige mennesker. De har bestemt seg for å finne en flott kjæreste og gjør den jobben som kreves for at de skal få denne kjæresten. De studerer seg selv, de studerer andre. De søker råd. De søker løsninger.

I den tredje kategorien har du de andre. De som ser hindringer. De som har negativt fokus og som regel peker på andre enn seg selv.

Jeg har ikke tall på hvor mange som bruker det at de er uføretrygdet som en unnskyldning til at ingen vil være kjæreste med dem. Eller de som ser på seg selv som en umulig case fordi de har fysiske eller mentale hindringer. Eller at de har unger. Gud så mange som ikke finner en kjæreste fordi de har unger.

Samtidig er det ganske utrolig at en god del av de som er i kategorie 1 og 2 også er uføretrygdet eller har mentale eller fysiske hindringer. Og de fleste av de har unger fra før. Og de finner en kjæreste. De er ikke et lost case. Hvorfor? Fordi de ikke ser på seg selv som et lost case. De har positivt fokus. De legger vekt på det de har og ikke det de ikke har.

Disse 3 tankesettene hindrer single i å finne en kjæreste:

Når en person ønsker en kjæreste ser de for seg en flott person som de ønsker å komme i kontakt med eller bli kjæreste med. De drømmer seg vekk, ser for seg en flott person som de kan få det bra med. Le sammen med. Drømme sammen med.

Samtidig gjør de som aldri vil lykkes gjør 3 ting som hindrer dem i å få den kjæresten de drømmer om.

De tenker: Jeg vet ikke hvordan jeg skal klare å komme i kontakt med personen.

Så de stopper der.

De tenker: Jeg har ikke de tingene som den personen har.

Så de stopper der.

De tenker: Jeg er ikke lik som den personen er.

Så de stopper der.

Men de som lykkes med kjærligheten gjør noe annet. De drømmer like mye og de har ofte det samme utgangspunktet som de som ikke lykkes. Forskjellen er at de ikke stopper….. de tenker positivt om endring de kan gjøre for å lykkes.

De tenker: La meg finne ut hvordan jeg kan komme i kontakt med en sånn person.

De tenker: La meg finne ut hva det er jeg har som kan være verdifull som den personen.

De tenke: Hvis jeg ønsker å bli mer lik den personen, hva kan jeg gjøre for å bli mer lik den personen.

Alle mennesker kan oppnå hva de vil i livet.

Ikke alle mennesker har det samme utgangspunktet, men alle mennesker har muligheten til å oppnå det de vil i livet. Ikke ved å tenke seg til positivitet og bedre følelser, men ved å gjøre en innsats. Ved å daglig jobbe konkret med oppgaver og handlinger som fører til resultater.

Er du i kategori 3 men ønsker å lykkes? Bli med på mentorprogrammet mitt og la meg og de andre positive og målrettede single som er med hjelpe deg lykkes. https://www.anehagen.no/mentor

Du kan finne en flott kjæreste i 2020. Det er opp til deg – ingen andre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *