Derfor mister de single motet, når de skal finne seg en kjæreste.

Flere tusen single leter hver dag etter den rette til seg. På datingapper eller facebook grupper tar de kontakt, eller blir kontaktet av potensielle partnere som de håper at skal være en de kan dele resten av livet med. Forventningene til den store kjærligheten er stor, men forventningene til en partner er dessverre enda høyere. Med hvert møte som ikke lever opp til det de har sett for seg, eller hver avslag de får, mister de også motet. Følelsen av at det ikke finnes noen som passer til dem kommer sigende.

Berg og dalbane-livet.

Jeg kan huske følelsene i kroppen som om det var i går. Når jeg var på mitt mest aktive som singel på jakt, var livet som en berg og dalbane. Skuffelsen når man forventninger ikke ble innfridd og håpet og lykkefølelsen når man begynte å skrive med noen som samtalen bare fløt med.

Ingenting var mer spennende enn det å få en flytende samtale. Det føltes som om man kunne snakke med hverandre i timevis og det var vanskelig å legge fra seg PC eller mobil. Samtidig lagde man bilder i hodet om hvordan livet med personen kunne bli. Det var små elementer som ble puttet inn i et større bilde av den perfekte relasjonen som man drømte om å oppleve.

Toppen av lykke var når håpet var på sitt høyeste. Når bildene i hodet skapte følelser i kroppen som føltes så reelle at du var sikker på at nå hadde den rette blitt funnet. Skuffelsen over å oppdage at det ikke var sånn var som et stikk i hjertet. Fallhøyden var så stor, og den var like stor hver gang. Skuffelsen ble større og større og motivasjonen til å fortsette å lete ble mindre og mindre.

Det er lett å la seg rive med og tenke at det man opplever av følelser i en samtale er reelle følelser som ville vært tilstede i virkeligheten. Slik er det dessverre ikke.

Det er ikke rart at de single mister motet når de møtes med et hav av single hver eneste dag og det aldri blir en match. I tillegg er det masse negative opplevelser og følelser som de går gjennom underveis i reisen.

Er du en av de gode single med selvinnsikt? Ikke gi opp. Fortsett å lete, på tross av.

Leter du selv, er hele pakka en del av gamet.

Det viktigste du som leter må tenke over, er at du må grave mellom mye møkk for å finne diamanten.

For selv om det ikke virker sånn alltid, så er det en god del flotte single der ute. Single som har det bra med seg selv. Vet hvem de er. Vet hva de søker etter og vet hva de trenger i en relasjon. De vet også hva det innebærer å være i en relasjon. Det er disse menneskene du som har det bra med deg selv, du må se etter.

Det betyr en skikkelig deep dive in the jungle med høy innsats og mye utsortering.

Det er alltid litt morsomt når en nysingel voksen kvinne beveger seg inn på nettdatingsider for første gang. De har jo hørt om andre som har møtt sin kjære på Tinder eller datingsider og er med godt mot om at de også skal møte den rette for seg. De har listen klar, de har lagd seg en kanne med kaffe eller te, og har forberedt profilen godt.

Det begynner å tikke inn meldinger fra menn og de betaler gjerne for å kunne lese meldingene hvis de er på nettdatingsidene.

Og så kommer sjokket. 😂

Beklager menn, men dere er i overtall når det kommer til tankeløs registrering og ufordragelig oppførsel. Sannheten er:

De fleste menn som har registrert seg i en facebook gruppe for single eller en nettdatingside, har gjort dette uten å tenke gjennom målet med registreringen.

De har mest sannsynlig gjort det for spenning. De hiver seg rundt med en gang de ser noen som de synes er flott og tar kontakt med et «hei» , uansett om personen de kontakter har en ekstremt mye høyere IQ, EQ og er i en helt annen liga enn en selv. De smeller gjerne ved et bilde av penisen sin, på skikkelig neandertal-vis, som prikken (pikken) over i’en. Hvorfor tror jeg ikke de selv vet en gang.

Jeg skjønner at kvinner som opplever dette ofte blir irritert og lei. Det skulle ikke være nødvendig å oppleve dette og det er en uting blant menn som faktisk går ut over de bra mennene også. Fordi kvinner som opplever dette ofte får en bitterhet mot menn generelt og ikke bare mot mennene som er slik.

Selv om 50% av mennene i singelgrupper på facebook burde hatt verge, så er det fortsatt slik at de er der inne. Og leter du der inne vil du måtte håndtere å bli kontaktet av disse mennene også.

Det er en grunn til at de som ansetter meg gjør det. De er ikke er desperate og tilbakestående slik mange tror, men det motsatte. De er oppegående flotte single som ikke orker å håndtere alt det rælet som er i facebook grupper og nettdatingsider/apper.

De ønsker bare å treffe en flott fyr, eller en flott dame, som gjerne kan være en potensiell kjæreste, med en gang. Gjerne på første date allerede. Og den tiden de slipper å bruke på å lete gjennom ræl den betaler de meg for å bruke.

Det blir som hvis du ikke ønsker å bruke tiden din på å vaske huset og ansetter noen andre til å gjøre det du anser som en «dritt jobb». Jeg er altså hu som tar betalt for å gjøre drittjobben.

Skal du gjøre jobben selv, så må altså ta helheten som en del av beregningen. Da må du gjøre den jobben som må gjøres ved å sortere og lete over tid, før du finner noen som faktisk er like oppegående og flott som deg.

Avvisning kan være nøkkelen til suksess. Hvis du fortsatt ikke er det perfekte partnervalget for noen.

Hvis du er en av de single som ikke har gjort en jobb med deg selv, og som ikke har tenkt over noen av disse tingene jeg snakker om, så kan avvisning være nøkkelen din til suksess. Gjennom avvisning får du muligheten til å se deg selv litt utenfra og faktisk reflektere litt over hvem du er og hva du egentlig holder på med.

Avvisning er et lite tveegget sverd. For hver avvisning kan du enten blir sterkere eller svakere. Alt handler om hvordan du benytter deg av avvisningen. Nå snakker jeg om avvisning fra noen som du virkelig likte. En person som du så for deg at kunne være en potensiell kjæreste for deg.

Du kan velge å tenke på to måter:

  1. Tankegangen til noen som aldri kommer til å finne kjærligheten: Jeg kommer aldri til å være bra nok for noen. Uansett hvem jeg treffer så er jeg aldri bra nok. Det er noe galt med meg som gjør at jeg ikke får en kjæreste og sånn er det bare.
  2. Tankegangen til noen som garantert kommer til å finne kjærligheten: Hm, her var det nok noe som jeg gjorde som ble oppfattet feil, eller som ikke var attraktivt. Det bør jeg finne ut av og forstå litt bedre. Personen var jo virkelig en slik person jeg kunne tenkt meg å vært kjæreste med.

Vi sier ofte at det handler ikke om hvordan du har det men hvordan du tar det, og for meg stemmer dette med veldig mange ting i livet. Hva du legger inn av innsats for å få noe du ønsker deg, avgjør om du faktisk får det du ønsker deg.

Når du har bestemt deg for å få drømmejobben og ikke har det som skal til for å få den, så finner du ut hva du må gjøre for å få den jobben. Du legger inn innsatsen og du gjør det du kan for å endre deg selv og tilegne deg den kunnskapen som er nødvendig.

Så når du blir avvist, benytt det som en anledning for refleksjon. Hva var det som gjorde at personen ikke ville treffe deg igjen? Var det noe ved ditt partnervalg som kan endres eller er det noe ved deg selv som kan endres?

Hvis du finner ut at det menneske som du møtte og ble avvist fra er perfekt for deg, så må du se deg selv i speilet. Du kan ikke legge noen ting på personen som avviste deg, eller verden, som du kanskje mener at satt en standar på mennesker du ikke kan leve opp til.

Alt handler om deg og hva du ønsker å legge inn av innsats, og hvor mye selvinnsikt du har. Ingen er perfekte, men noen er flinkere til å fremheve sine gode egenskaper og bli valgt på tross av, fordi de er gode partnervalg totalt sett.

Du trenger ikke være superpen, høy, rik, smart eller inneha alle andre elementene vi bruker som unnskyldning på hvorfor vi ikke blir valgt. Det er helheten av deg som har betydning og hva du skal fremheve ved deg selv for å en slik kjæreste som du ønsker deg.

Det er opp til deg, hvis du vil ha deg en kjæreste. Er ikke det egentlig litt deilig å høre?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *