5 dagers utfordring i profilering.

Er du en av de som er medlem i en singelgruppe på Facebook, og synes det er litt kaotisk? Eller kanskje du bruker Tinder uten det helt store resultatet?

I Juni 2019 hadde jeg en 5 dagers utfordring med single som ønsket nye resultater. Utfordringen resulterte i at flere turte å ta kontakt med noen som de faktisk passet til, eller fikk den sparken bak de trengte til å komme i gang med datingen ( på en god måte)

Men mange av de ønsket å få enda litt mer tid på profilering. Rett og slett litt mer hjelp til å få en profil som tiltrekker den partneren de søker etter. Nå som Facebook Dating også blir lansert er dette med profilering utrolig viktig. Dette kan være den beste muligheten din å finne den flotte kjæresten du kanskje har lett etter i flere år. Da er det viktig å ha det rette utgangspunktet.

Bli med på denne 5 dagers utfordringen om profilering for å forstå deg selv litt bedre. I tillegg får du tilgang til 5 dagers utfordringen som var i sommer hvor du får masse tips ikke bare til profil, men også hva du skal se etter, hvem som passer til deg og hvordan ta kontakt.

Bli med da vel??

Utfordring/ Minikurset er GRATIS.

https://kursportalen.mykajabi.com/pl/106310