Tenker du over dette før du klikker SEND?

Har du hørt meg skrive på et tastatur, vet du at jeg legger alle mine følelser i tastetrykkene mine. Du hører meg når jeg er engasjert. Når jeg er sint. Når jeg er frustrert. Når jeg er forbanna. Når jeg er skuffa. Når jeg er lei. Alle de negative følelsene deles i rekordfart og med harde trykk mot tastaturet. Det må ut. Jeg må bli ferdig med det. Og jeg er ikke alene om å ha det sånn.

Er du som jeg har vært? Skriver før du tenker?

Jeg er blitt flinkere til å tenke to ganger før jeg trykker SEND.

Ikke fordi jeg ikke sier det jeg mener. Eller fordi jeg er redd for hva andre vil tenke om meg. Men, jeg er blitt mer bevisst på hvilken verdi det jeg sier, egentlig vil ha for mottaker. Vil det ha noe verdi? Vil de gi vår relasjon verdi? Vil det vise min verdi?

Vi lever i en verden hvor det meste foregår skriftlig. Heldigvis har vi begynt å dele mer på video, og lydopptak er mer brukt, for vi er bedre der.

Vi tenker oss litt mer om når vi lager video, eller vi kan justere litt underveis i lydopptaket. Men mye deles skriftlig. Hele tiden. Hver dag. Hver time.

Jeg har mange mål for 2020, men et av de viktigste når det kommer til jobben min, er å bli enda bedre på å gi verdi når jeg først deler noe.

Tenke gjennom det jeg skriver og lese det som om jeg er mottakeren. Det har jeg lært av Gry Sindig . Hun jeg har valgt å lære av, for å bli bedre på å nå ut til kundene mine.

For en ting er sikkert, skal du lykkes her i livet, må du kjøpe kunnskap av de som har mer kunnskap enn deg. Du må kjøpe kunnskap av noen som bruker sin tid på å få kunnskap av de som kan mer enn oss.

Gry retter blikket mot USA, jeg retter blikket mot Gry. Når det kommer til det å lykkes med onlinebedrift.

Når det kommer til nettdating eller matchmaking så er det jeg som retter blikket mot USA og mine kunder som retter blikket mot meg.

Men hvorfor skal mine kunder velge meg, kontra andre, som kanskje gjør det samme? Hvorfor velger jeg Gry fremfor alle de andre som også gjør det samme som henne?

Det er DET jeg tror er viktig at vi tenker over. De valgene vi gjør, de gjør vi av en grunn. Det samme gjør kundene våre. Når jeg valgte Gry var det fordi jeg så at det hun lærte meg det gav meg resultater. Det gav meg verdi.

Blir 2020 tiden hvor vi har mer fokus på å skape verdi, og dermed få bedre resultater?

Når jeg brukte det jeg lærte av Gry, til å endre min forretningsmodel, så handlet det om å gi mer av verdi til de som følger meg. .

Når de på grunn av det de fikk fra meg, fikk resultater på datingen så gav det meg flere kunder. Dette sier seg jo selv egentlig – men vi lærer ikke dette noe sted, hvis vi ikke lærer det av noen som kan det. Vi ser ikke hva som er verdifullt å dele før noen lærer oss det.

Jeg er selvfølgelig villig til betale Gry mer, for å lære mer av henne, når jeg ser resultater fra det hun har gitt meg. På samme måte som mine kunder er villige til å betale meg mer, når de forstår at jeg kan hjelpe dem komme raskere i mål med å finne en flott kjæreste.

En ting er sikkert, den endringen jeg gjorde var viktig.

Derfor tror jeg det er på tide med mer bevisstgjøring på hva det vi sender ut, fører med seg. Hvem vi skal henvende oss til og hvordan.

Jeg har brukt 10 år på å forstå at jeg ikke kan gi råd til folk som ikke har bedt om råd. Jeg har brukt 10 år på å forstå at selv om bloggposter som provoserer skaper traffikk, så er det ikke sikkert det er så bra for merkevaren min.

For jeg lever jo ikke av traffikk på nettsiden min. Jeg lever av kunder som benytter tjenesten min. Det finnes bedre metoder for å tiltrekke seg oppmerksomhet enn provoserende headinger og innlegg.

Resultater f.eks.

Ingenting har skapt mer trafikk til meg i år, enn kunnskapen min om TinderTrakta som førte til at hundrevis av single fikk helt andre resultater via Tinder.

Jeg gleder meg enormt til 2020, hvor både jeg og kundene mine går inn i en ny epoke. En annen skriftsform, et annet fokus. Jeg har brukt 2019 på å pusse opp. Evaluere. Endre. Evaluere mer.

For som Gry fortalte meg under kurs i høst:

-Kundene dine driter i hvem du er og hva du kan. De bryr seg om resultatet du kan gi dem. Hva du kan gjøre for dem. Hva de vil få av verdi av å bruke deg.

Og dette er så viktig. Dette er noe jeg tror veldig mange ikke har forstått. Vi er ikke betydningsfulle. Alt vi kan har ikke betydning. Hvilke skoler vi har gått på. Hvilke kurs vi har tatt. Det vekker oppmerksomheten. Ja. Det får folk til å stoppe opp og vurdere oss. Ja.

Det er ikke kunnskapen vår som får kundene våre til å investere pengene i oss lenger. Det holder ikke mål. Vi må vise til resultater. Vi må vise at det de ønsker seg, det kan de få.

Og det er en kunst i seg selv. Det krever at du vet hva de driver med og kan stå for det du selger. Og det DIGGER jeg. For korthusene faller når kortene ikke står stødig.

Så når jeg sender denne artikkelen ut i internettuniverset, hva er målet mitt da. Hva er verdien til deg som leser dette?

Er du som meg – som skaffer kunder via nettet? Da håper jeg innblikkene mine har gitt deg noe å tenke på. At du tenker litt over hvilken verdi det har for kunden din før du trykker SEND.

Eventuelt så er du ekspert på dette området og kan gi meg verdi ved å dele det du kan i kommentarfeltet. Med meg og andre som jobber som meg.

Er du en av mine kunder, eller en av de som vurderer å bli min kunde? Da håper jeg verdien er at du tenker enda mer over det du skriver før du trykker SEND. Og at du forstår at den du er, som menneske er viktigere enn det du eier eller har av kunnskap. Handlingene dine. Det du skaper av følelser hos et annet menneske. Det betyr mer.

Så jeg håper derfor at du ikke lenger, bare skriver det første som detter inn i hodet, men tenker over hvorfor du skal skrive det du tenker skrive. Hva slags resultat vil du få fra det? Hva vil mottakeren tenke om deg, når personen leser det du har sendt….

-Hey, hva skjer a?

Føles kanskje rett der og da, men det kan hende at

-Hey, så utrolig gjennomført profil du har! Imponerende!

kan ha en litt større verdi enn det du først hadde tenkt til å sende ut.

Det er noe med det å vise at man faktisk har tenkt litt før man trykker på SEND. Bare det i seg selv, gir verdi til mottaker.

Og med dette ønsker jeg alle kunder, samarbeidspartnere og mennesker jeg digger, en Riktig God Jul og et Godt Nytt År!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *