PRISLISTE

Jeg har 3 forskjellige prisnivået ut i fra hvordan du ønsker at jeg skal matche deg og hvor mye jobb du ønsker at jeg skal gjøre for deg.

BASIC ABONNEMENT – 55.000

Et normalt ansettelsesforhold med meg innebærer at jeg introduserer deg til flotte kandidater som du kan gå på date med.  Garanti på minst 10 dater. Ansettelsesforholdet varer i 6 måneder fra dato når kontrakt underskrives.

PLUSS ABONNEMENT – 250.000

Med et pluss abonnement får du det lille ekstra. Jeg har med meg et team av eksperter som du vil kunne bruke så mye du trenger det.  Alt fra motekonsulent, interiørarkitekt, Personlig Trener, Kostholdsveileder til fengshui spesialist og healer.  Det du måtte trenge for å føle deg klar for date, det vil jeg passe på at du får. I tillegg vil du hvis du ønsker det kunne få flere kandidater å velge mellom om gangen.  Pakken inkluderer opp til 3 mixere med deg i fokus, og selvfølgelig vanlige 1-1 dater utenom dette. Varighet for ansettelsesforholdet er 6 måneder fra dato av signering av kontrakt.

VIP ABONNEMENT – 500.000

Ønsker du at jeg skal lete etter en kjæreste til deg over hele verden så går du for VIP pakken. Jeg har et unikt nettverk av dyktige matchmakere som jeg har pleiet i over 10 år og som står klare for å hjelpe meg finne den rette der du ønsker at jeg skal lete.  Abonnementet inkluderer det samme som i Pluss abonnementet og i tillegg  3 dater med flotte single fra utenlandet som du selv har sagt ja til å møte og som har sagt ja til å møte deg. Varighet 6 måneder fra dato av signering av kontrakt.