OM MEG

Jeg har de siste 20 årene hatt en ekstraordinær interesse for menneskelige relasjoner og dating. For 11 år siden opprettet jeg Datinghjelp.no og var den første i Norge som spesialiserte seg på det å gi datingråd (ikke sjekkeråd) i Norge. Siden den gang har jeg hjulpet flere hundre single få den partneren de ønsker seg via rådgivning og kartlegging.

For 5 år siden ble jeg utdannet matchmaker og startet med matchmaking. Jeg drev i 2 år det som ble Norges største matchmakingselskap med kontorer i Stavanger og Oslo og på det meste 6 ansatte. Jeg solgte dette konseptetet videre da jeg ønsket å ha mindre kunder og mer personlig kontakt med kundene mine. Jeg er også grunnlegger av Matchmaking Akademiet hvor jeg utdanner nye matchmakere, og matchmakingsiden www.matchme.no . Et rimeligere matchmaking alternativ, drevet av selvstendige matchmakere på frivillig basis.

Det finnes mange flotte datingtjenester der ute, men det har vært manko på noen som skiller seg ut med få kunder og ekstremt fokus på personlig oppfølging. Ikke bare underveis men også når man har gått på date og er i datingfasen.

Mine kunder sier at den oppfølgingen de får når de har truffet noen er det de setter mest pris på. For meg handler det ikke om å finne en date til kundene mine, men å finne en livspartner til dem. Jeg bidrar til at den gode kommunikasjonen etableres og parene går inn i et forhold ved å være 100% ærlige med hverandre. Som konsulent for single bidrar jeg til en ny forståelse av hvem de er og hva de trenger for å ha det bra i en relasjon. Det fører til at de tiltrekker seg nye mennesker og finner den partneren som de får det bra med.

Samtidig har jeg sett at mange (spesielt menn) trenger flere valgmuligheter og følelsen av å velge selv. Derfor gir jeg mine kunder nå muligheten til å kunne ha sin egen mixer med flere flotte single som kan passe til dem som de selv kan velge mellom. Sånn som på TV.

Har du lyst til å ansette meg? Ta kontakt via ane@anehagen.com eller på 48661217