OM MEG (I MEDIA)

Jeg har de siste 20 årene hatt en ekstraordinær interesse for menneskelige relasjoner og dating. For 11 år siden opprettet jeg Datinghjelp.no og var den første i Norge som spesialiserte seg på det å gi datingråd (ikke sjekkeråd) i Norge. Siden den gang har jeg hjulpet flere hundre single få den partneren de ønsker seg via rådgivning og kartlegging.

For 5 år siden ble jeg utdannet matchmaker og startet med matchmaking. Jeg drev i 2 år det som ble Norges største matchmakingselskap med kontorer i Stavanger og Oslo og på det meste 6 ansatte. For meg ble dette et jag etter nye kunder, mer enn leting etter kjæreste til kundene vi hadde, og derfor mistet jeg totalt gnisten.

Jeg elsker å hjelpe mennesker.

Det er min drivkraft. Det å bruke min egen erfaring og kunnskap til å ha en dypere forståelse av individet. På den måten kan jeg se hindringene på en annen måte enn mange andre, og dermed også komme med løsninger.  Vi har alle ting som hindrer oss i å få det vi vil ha. Det å fjerne de hindringene er min lidenskap. Å se mennesker skape endringer i sitt eget liv som gir dem det de ønsker seg.

Matchmaking handler ikke om å finne en date til kundene, men å finne en livspartner til dem. En dyktig matchmaker bidrar til at den gode kommunikasjonen etableres og parene går inn i et forhold ved å være 100% ærlige med hverandre. Jeg tror at jeg skiller meg ut som matchmaker nettopp fordi jeg har jobbet i så mange år som datingrådgiver/konsulent.

Som konsulent for single må man bidra til en ny forståelse av hvem de er og hva de trenger for å ha det bra i en relasjon. Det fører til at de tiltrekker seg nye mennesker og finner den partneren som de får det bra med.

En av mine tidligere kunder delte litt om dette når hun ble intervjuet av Tara i April 2018:

Som matchmaker har jeg valgt å spesialisere meg på Alfakvinner og menn som søker etter en alfakvinne. Sterke og unike mennesker som vet hva de søker etter. Som datingkonsulent er jeg tilgjenngelig for absolutt alle som ønsker min hjelp, og bidrar så mye jeg kan i media for å gjøre dating enklere for alle der ute.

Ønsker du å benytte deg av meg og kunnskapen min er det bare å ta kontakt på  48661217 eller ane@anehagen.com

Du kan også booke en uforpliktende samtale med meg for å høre hva jeg kan bidra med for deg, eller for å bli registrert som kandidat til kundene mine. https://anehagen.simplybook.it

Et utvalg av medieoppslag jeg har hatt:

Datingtrendene for 2018 – God Morgen Norge: https://www.tv2.no/v/1271516/

Slik vet du at han flørter med deg: http://www.klikk.no/helse/velvare/sexogsamliv/slik-vet-du-at-han-florter-med-deg-2474403

Tipsene for en vellykket første date: https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/RV0dO/tipsene-for-en-vellykket-foerste-date

Denne dårlige datingtrenden er vanligere enn du trur: https://www.kk.no/samliv/denne-darlige-datingtrenden-er-langt-vanligere-enn-du-tror-69712046

Ø