OM MEG

Hvis du ikke kjenner meg fra før, så heter jeg Ane Hagen, er kommet meg inn i 40 årene og har gjort alt mulig rart, spennende, smart og dumt opp gjennom årene.

I dag jobber jeg som motivator og leder i en større bedrift og stortrives.  Jobben har jeg fått på grunn av alt det rare, spennende, smarte og dumme jeg har gjort de første 40 årene av livet mitt.

Før dette hjalp jeg single finne sin store kjærlighet, og det er også dette jeg er mest kjent for.

Reisen min for å finne meg selv gav meg enorm kunnskap som andre har hatt utbytte av. Fortsatt er interessen min for menneskelige relasjoner stor, og jeg blir fortsatt brukt i media som datingekspert og rådgiver i artikler om dating og relasjoner.

Den kunnskapen jeg har opparbeidet meg gjennom min reise vil jeg gjerne dele med alle andre som kan ha nytte av dem. Om det er for å finne sin store kjærlighet, få det bedre med seg selv, eller lære det jeg har lært om kommunikasjon og lederskap.

Individet i fokus.

Jeg har en ekstraordinær interesse for mennesker. Hvem er vi? Hva føler vi? Hvorfor reagerer vi som vi gjør? Jeg gikk raskt fra å lese Tuppen og Lillemor til å analysere karakterene og kategorisere dem i mine egne personlighetsanalyser bassert på deres følelsespekter.  Slem og snill, ble delt opp til hvorfor de var snille og hvorfor de var slemme. Hva lå bak? Hvorfor ble de slik? Når du holder på slik i en alder av 12 år så forstår du i ettertid at du er litt utenom det vanlige.

Denne nysgjerrigheten i meg, i kombinasjon med min egen søken etter den store kjærligheten gjorde meg ogs til en pioner på det å møte noen med tekniske hjelpemidler. Det startet med SMS chat på TXT TV i 1999, og fortsatte på mirc og irc før de sosiale mediene etablerte seg. Diskusjonsforum, nettby(er) og så rene datingsider.  Jo mer jeg studerte hvordan mennesker kom i kontakt med hverandre på denne måten, og følelsene som oppstod via nettet, jo mer lærte jeg om hvordan vi som mennesker er.

I 2007 opprettet jeg Datinghjelp.no og var den første i Norge som spesialiserte seg på det å gi datingråd (ikke sjekkeråd) i Norge. Siden den gang har jeg hjulpet flere hundre single få den partneren de ønsker seg via rådgivning og kartlegging.

I 2012  ble jeg utdannet matchmaker og jobbet som det frem til jeg skiftet bransje i 2018.

Individet har alltid vært i fokus hos meg, og jeg kjente at det var viktig for meg å hjelpe så mange som mulig. Vi har også komme inn i en samfunnsendring når det kommer til våre arbeidsplasser, både pga teknologi men også miljø. Det å kunne bidra til at flere mennesker blir lykkelige og får det livet de ønsker seg ble noe jeg ville gjøre mer av.

Gjør alt med hjertet.

For meg var det viktig at jeg lærte meg å  være ærlig med meg selv, og gjøre alt med hjertet.  Det å forstå viktigheten med å ta tak i egne følelser for å ha en god balanse i livet ble virkelig noe jeg brenner for å dele med andre. Jeg har sett det så mange ganger i løpet av de siste årene og jeg ønsker at så mange som mulig skal få oppleve den følelsen av balanse som jeg føler stort sett.

Jeg er ikke perfekt og vil aldri være perfekt, men jeg er flinkere til å være ærlig med meg selv og utvikle meg i positiv retning. Jeg er flinkere til å sette meg inn i andre menneskers følelser for å ha bedre kommunikasjon, og jeg elsker å finne nye utfordringer som jeg kan lære av.

Hvis du ikke har det bra med deg selv, eller ikke er tilfreds med livet du lever, så  er det noe DU må endre, ingen andre.

Meld deg på min mail liste her: https://anehagen.mykajabi.com/p/liste

Noen av mine mediaoppslag:

Om stalking via snap chat: https://www.nrk.no/ho/_-han-sa-hvor-jeg-var-og-fulgte-etter-meg-1.14094034

Submarining – ny datingtrend: https://www.kk.no/samliv/denne-darlige-datingtrenden-er-langt-vanligere-enn-du-tror-69712046

Ble ydmyket på Tinderdate:  https://www.nrk.no/norge/ble-ydmyket-pa-tinder-date-_-helte-to-drinker-over-mannen-1.14072351

Datingtrendene for 2018 – God Morgen Norge: https://www.tv2.no/v/1271516/

Slik vet du at han flørter med deg: http://www.klikk.no/helse/velvare/sexogsamliv/slik-vet-du-at-han-florter-med-deg-2474403

Tipsene for en vellykket første date: https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/RV0dO/tipsene-for-en-vellykket-foerste-date

Denne dårlige datingtrenden er vanligere enn du trur: https://www.kk.no/samliv/denne-darlige-datingtrenden-er-langt-vanligere-enn-du-tror-69712046

Datingapper kan være avhengighetsskapende:  https://www.nrk.no/kultur/datingapper-kan-vaere-avhengighetsskapende-1.12471466