Bli introdusert til flotte single.

Matchmaking eller introduksjon til en potensiell partner er noe som har eksistert i tusenvis av år, men som nå begynner å blir veldig vanlig å benytte seg av.

For de fleste som ansetter en matchmaker så handler det om frigjøring av tid. De vil heller ha en profesjonell og trygg rådgiver som tar seg av hele prosessen frem til de faktisk kan treffe en person som virkelig er en passende partner.

Hvis du har et travelt liv, hvor tid for deg er en mangelvare vil det å betale noen for å lete etter en passende kjæreste være nyttig og verdifullt. Du vil kunne bruke tiden din på venner, familie eller karriere mens noen andre tar seg av letingen etter og sorteringen av kandidater.

Jeg jobber som selvstendig profesjonell matchmaker og tar i mot et utvalg kunder om gangen. Jeg har konkrete krav til mine kunder og jeg jobber på en måte som krever 100% tillit til meg og kunnskapen min for at samarbeidet skal fungere.

Det er helt gratis å registrere din informasjon i min database og jeg vil komme tilbake til deg med mer informasjon, eller se om du kan passe til en av mine klienter helt uforpliktende og gratis.

SEND SØKNAD VED Å TRYKKE HER.

Du kan også lese mer om matchmaking og tjenesten min på www.matchme.no . Det er min private informasjonside om matchmaking og min jobb som matchmaker.