Hvorfor bra damer sliter med å lykkes med kjærligheten.

Nesten daglig får jeg henvendelser fra bra damer som ikke forstår hvordan de skal finne en mann som passer til dem. Er det noe feil med måten de kommuniserer? Gir de ut feil signaler? Det er ikke til å stikke under en stol (heter det det?) at damer som har det bra med seg selv og livet sitt, ofte sliter med å finne en mann de får det bra med. Her har jeg samlet opp noen av grunnene til at det er som det er.

Er du glad i deg selv og livet, kan det være vanskelig å finne en partner som passer til deg. Foto by jacoblund

Du er ofte sett på som for bra for noen.


Når du er en skikkelig bra catch, ser menn det, men i stedenfor å virkelig gjøre en innsats for å vinne deg, så tør mange ikke engang å invitere deg på en date (eller trykke ja på TInder) . Det er ikke fordi de ikke tror du er fantastisk, de tror bare u er for fantastisk for å i det hele tatt ta dem i betraktning som en postensiell partner.

(og derfor må du som fantasisk kvinne ta kontakt med menn du liker på datingsidene hvis de ikke har tatt kontakt en uke etter en match)

Du er for mye å håndtere.


Kvinner, la oss være ærlige her. Flotte selvstendige, bevisste kvinner ER mye å håndtere. For koleger, for familie og for kjæreste. Vi har våre bestemte meninger og vi har våre standarer vi ikke viker fra. Men når du som kvinne har det bra med deg selv, er tilfreds med livet og utstråler en positivitet og livsglede, så er det også for mye å håndtere. Du blir en så skinnende diamant for mange at de ikke vet hvordan de skal håndtere de følelsene som skapes når de er sammen med deg.

Du tar ikke til takke med.


Du kunne garantert hatt en kjæreste i dag hvis du ville. Det er ikke det som hindrer deg i å finne en kjæreste. Det handler bare om at du vet hva du fortjener og du gidder ikke bruke tiden din på noe mindre enn det. Samtidig er det viktig å tenke på at kanskje ingen kan leve opp til den standaren vi har, og vi ofte går glipp av noen som kan være fantastisk fordi vi ikke ser de slik vi burde. Det er denne frosken som viser seg å være en prins når han får muligheten til det.

Du tiltrekker deg feil typer menn.


Som tar meg til neste steg. Fordi du er så fantastisk som du er, så får du også en del beilere som ikke egentlig vil vinne DEG, men som vil vinne noen som deg. De vil være en del av noen som utstråler så mye positiv energi fordi de lever av å fore seg selv på andre menneskers positive energier. De er sjarmerende og virker perfekte men så kommer det frem av de enten er gift, har masse issues de ikke har fortalt deg om, eller er narsissister. Det var denne frosken igjen. Gå for frosken.

Du er litt for tålmodig.


Når du først kommer inn i et forhold har du en tendens til å bli der for lenge hvis det ikke er bra. Du vet at folk gjør feil og du vet at du har blitt den du har blitt fordi du har lært av dine feil. Dermed vet du hvor fantastisk noen kan bli når de også lærer av sine feil. Men det er ikke din oppgave å hjelpe menn bli de fantasiske menneskene som hadde passet bedre til deg. Du må lære deg å si stopp tidligere og la de bevise for deg at de vil det du håper de vil, uten deg. Gjør de en innsats når dere ikke lenger er sammen, for å ta tak i ting og bli en bedre mann for deg, så gi en ny sjanse. Men ikke vær i relasjonen mens sjansen etableres. Da blir motivasjonen hans til å faktisk ta tak dårligere.

Du setter ikke av tid til kjærligheten.


Du er ikke typsen som sitter hjemme å venter på at prinsen skal komme. Du vet at du har det beste når du har mye å gjøre, venner du er med og et liv som gir deg mening. Men når du først bestemmer deg for å finne en kjæreste eller en flott fyr dukker opp, så kan det være vanskelig for deg å gi han innpass i livet ditt. La han være en av de tingene som gir deg energi ved at dere gjør morsomme ting sammen, og inkluder han i de tingene du gjør allerede. Da vil du også se om han passer inn i den energien du utstråler og hva han utstråler isamme situasjon.

Du forventer like mye tilbake som du gir.


Og det er en bra ting. Det er noe du skal fortsette med. Men det er viktig at du gir beskjed om hva du forventer, og står for det. Når du først finner en mann som du har datet en stund og dere snakker om å bli kjærester eller faktisk leve livet sammen så må du komme med din liste over dine forventininger i et partnerskap, og han må gjøre det samme. Hva er det du trenger for å føle deg sett og verdsatt? Hva er du trenger av ærlighet og kommunikasjon. Hva er ditt kjærlighetspråk? Hva forventer du av en partner som du er sammen med? Rett og slett hva er dine krav og hva er dine ønsker. Så får dere forhandle på hva dere kan og ikke kan gi til hverandre. Da vet dere hvor dere har hverandre og har en større forsåelse for de behovene som ikke blir dekt i relasjonen.

Kjente du deg igjen?

Hvis du er en av disse fantastiske kvinnene som jeg snakker om i denne artikkelen og kjenner deg igjen i disse punktene så er mitt tips:

Stå på. Ikke gi deg før du finner en som passer til deg. En som ser deg. En som verdsetter deg. En som vil se verdien av deg på alle plan.

Kjenner du at du sliter litt med å sortere de bra kandidatene fra de mindre bra? Eller du er usikker på hvilke kvaliteter du skal se etter for å ta rett valg? Sitter du alt for mye på Tinder eller orker ikke å være der inne fordi det blir mye mas og lite bra menn?

Last ned mine 3 steg for en mer effektiv dating på www.anehagen.no Det er helt gratis og har hjulpet hundrevis av kvinner finne den rette for seg, mer effektiv. 🙌

Lei av å lete selv? Jeg har masse flotte menn i mitt nettverk som jeg introduserer til flotte kvinner som deg. Ta kontakt med meg på ane@anehagen.no for mer informasjon.

Klem fra meg

8 thoughts on “Hvorfor bra damer sliter med å lykkes med kjærligheten.”

 1. Usedvanlig dårlig overskrift. Sliter med å lykkes med kjærligheten???
  Om en sterk, uavhengig og tilfreds dame har det bra som hun har det, og ikke gidder å ta til takke med det som byr seg, har hun da mislyktes?

  1. Ja, hvis hun egentlig vil ha seg en kjæreste og ikke får det til så har hun mislykkes. Artikkelen er jo til kvinner som ønsker seg en kjæreste, ikke de som er tilfreds uten.

 2. Flere av punktene kan jeg være enig i. Så er det dette med denne smørbrødlisten av krav igjen, og er den lang nok, det være seg skyhøye urealistiske krav. En del er kanskje ikke klar over dem en gang, men de ligger der ubevisst, risikerer man å bli en gammel dame inne på Match.com eller Møteplassen. Tenk å bare ha ett åpent sinn, velge en mann som absolutt ikke er «min type», det trenger ikke en gang å være den helt store fysiske kjemien en gang, men nettopp det valget kanskje viser seg å være en god match på sikt.

  1. Anbefaler virkelig de tre stegene som du finner på http://www.anehagen.no det er helt gratis og der blir du mer bevisst på hva som er viktig å se etter for å ikke kaste bort tid på noen som ikke innehar det du virkelig trenger. Og å se bort i fra smørbrødlista som ikke egentlig hjelper noen. For ofte er det en mann som ikke er vår type som er rett type, ikke fordi vi senker kravene men fordi vi blir bevisst på hva som EGENTLIG er viktig å ha fokus på. Lykke til 🙂

   1. Takk Ane! Jeg fant en interessant mann høsten 2018. Allerede da vi kun var «online» merket jeg kjemien der. Ingen av oss hadde profilbilde. Da jeg møtte han ved første date, tenkte jeg » Å, nei, han er bare ikke min type, ikke en jeg vanligvis faller for, men etter tre fire date, så ble jeg begeistret for han, mye fordi han var så interessant å snakke med. Vi er fortsatt sammen.

    1. Åhhh så godt å høre! Det er nettopp det som ofte skjer, og jeg er så glad for at du ikke lyttet til tanken om at han ikke er din type. Hadde ikke sett kommentaren din før nå, så det gav meg en veldig fin inngang inn til denne helgen. Takk for at du delte!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *