Hvis du har lyst på en kjæreste, da bør du møte disse mennene her.

Jeg samler for tiden opp Norges beste single menn. De mennene kvinner går rundt å lurer på hvor er, eller om de faktisk ikke eksisterer. Menn som er smarte, veletablerte, har orden i både hodet og lommeboka og som er tydelige om hva de ønsker seg i livet sitt. Menn som vi ofte ikke kommer i kontakt med, fordi de har andre ting å gjøre i livet sitt enn å henge på Tinder for oppmerksomhet.

Dette kunne definitivt vært bilde av en av mennene jeg har fått kontakt med denne uka. Energien han utstråler. Tryggheten han har i seg selv. Stock bilde av:  koldunov

Hvorfor har jeg bra menn som mine kvinner får treffe?

For litt over en uke siden relanserte jeg meg selv som Matchmaker. Mitt nye konsept er for kvinner og kun kvinner. Kvinner som er lei av å lete selv. Kvinner som har det bra med seg selv, og livet de lever, men som er klare for å finne en skikkelig fin mann som de kan bli kjæreste med.

Etter at jeg gjorde denne endringen så skjedde det noe enormt bra. Menn som innehar det de fleste av kundene mine ser etter begynte å registrere seg.

Illusrasjonsfoto fra FlamingoImages

Jeg måtte selvfølgelig spørre når det begynte å dette inn registreringer fra bra menn om hvorfor nå.

Jeg har hatt gratis kandidatregistrering i 5 år uten at det har ført til så mange bra registreringer. Disse mennene som nå registrerer seg har ikke registrert seg før. Hvorfor nå?

Illustrasjonsfoto fra mimagephotography

Bra menn også dritt lei dårlige damer. Damer som ikke vet hva de vil ha, og som utgir seg for å være noen de ikke er. Damer som virker positive og selvstendige men som egentlig har issues som kan strekke seg herfra til månen.

Når jeg nå kun tar i mot kvinner som kunder og de vet at den kvinnen jeg eventuelt setter dem på date med har betalt for min tjeneste, så gir det dem en sikkerhet.

Fordi de vet at de som ansetter meg er seriøse og har investert i meg for å få jobben gjort skikkelig. Det at en kvinne har betalt 12.500 kroner eller mer for at jeg skal finne en bra mann, er en forsikring for dem om at hun er seriøs. Og hun er heller ikke ute etter pengene hans.

Perfekte mennesker møter perfekte mennesker? Definitivt ikke.

Men ærlige mennesker møter ærlige mennesker. Definitivt. Det er mitt motto. Det å være ærlig om hvem man er, hva man har av utfordringer. Det er fint det. Skikkelig fint.

For alle har utfordringer, det er noe vi alle vet. Sånn skal det også være. Det er det som heter livet. Men det er forskjell på å oppleve ting som ikke føles greit og så jobbe seg gjennom det, og det å putte hodet i sanden og late som ingenting.

Jeg ønsker at mine kunder skal få en finere reise inn i relasjonen. Jeg ønsker at mine kunder skal slippe å finne ut av alt det man vanligvis må finne ut av for å få det bra sammen.

Det er det som er min jobb. Det er det kundene mine betaler meg for. Slik at de slipper. Slik at de sparer masse tid som ofte kastes bort på bli-kjent-faser og komplisert kommunikasjon.

Hyggelig kaffemøte mellom en bra mann og en bra kvinne. Illustrasjonsfoto fra koldunov

Er det noe du lurer på som du ikke tør spørre den du møter om? Ja da spør du meg. Jeg har svar, eller finner svar.

Sliter dere med å finne ut av hverandre? Ja da hjelper jeg dere med det.

Det er min jobb å være mellomleddet i relasjonen. Passe på at dere ikke misforstår hverandre.

Hva slags menn har registrert seg?

Mens jeg skriver dette så kom det enda en registrering.

«Mann, 47 år. Driver eget selskap. God inntekt. Gode relasjoner med ungene sine. God relasjon med eksen sin. (Dette vet jeg fordi jeg kjenner eksen hans) . Aktiv, engasjert, målbevisst men også rolig og avbalansert mentalt. Sunne verdier og holdninger. Gode og konkrete svar med tanke på hva han ser etter og ønsker seg for en relasjon. Tydelig i kommunikasjonen. Tydelig i ønsker og krav. «

Menn fra alderen 35 til 65 har registrert seg denne uka. Flotte menn som jeg allerede har satt i kontakt med kunder. Menn som jeg blir bedre kjent med via de datene jeg sender de på. Jo flere kvinner mannen har møtt, jo mer innsikt har jeg om han.

Dette er noe kundene mine også får beskjed om. Er han nyregistrert? Har jeg kjennskap til han fra før? Hun blir klar over hvor godt jeg kan stå for det han sier at han er. Hun vet dermed at hun kan være den som tester han først. Er det dårlig? Mest sannsynlig ikke, for de fleste av disse mennene viser seg å være veldig bra. Og hadde jeg sendt han til en annen kvinne hadde muligens hun trukket lykkeloddet.

Kjærligheten er et spill man kan ha flaks eller uflaks i, uansett om man betaler for å høyne sjansen.

Vil du bli satt opp på en fin date av meg? Kanskje du vil ha en date til Valentines day? Sikre deg gode samtaler og en fin opplevelse, uansett hva resultatet blir videre?

Bestill en date via meg her: www.anehagenlove.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *