Her møter single menn de beste damene helt gratis!

Er du en mann som ikke orker å bevege deg inn på datingappene, og lar kjærligheten komme når den kommer? Eller kanskje du er en av de bra mennene som er lei av å føle seg oversett på Tinder eller andre steder på nettet? I over 10 år har jeg samlet på fine single mennesker som jeg introduserer til hverandre. Det betyr at hvis du som singel mann ønsker deg en av de beste single damene landet vårt har å by på, så er det meg du skal henvende deg til.

Har du det som kreves av en selvstendig flott kvinne i 2020?

Det koster deg ikke penger, men det kommer med en pris.

Det har seg nemlig slik at bra kvinner i 2020 har sine krav. Hvis du som mann ikke leverer på de tingene damene krever, så får du heller ikke en mulighet til å komme i kontakt med dem.

Hvis du ikke har jobb, eller et prosjekt du holder på med som krever mye av tiden din, så får du ikke innpass.

Hvis du ikke eier din egen leilighet eller hus så får du ikke innpass.

Hvis du ikke har god økonomi og orden på økonomien så får du ikke innpass.

Hvis du har store mentale utfordringer eller rusproblemer så får du ikke innpass.

Kjipt? Ja, det kan føles litt kjipt, spesielt det med å eie egen leilighet eller å ha god økonomi. Men samtidig hvis du hadde hatt disse tingene selv, hadde det ikke vært viktig at kvinnen du skal leve med også hadde disse tingene på stell?

Menn jeg har snakket med synes ikke kravene er høye.

Det jeg synes er utrolig gøy er å se hvor mange menn som ikke har noe problem med de kravene damene har. De har de samme kravene selv. For dem er det uaktuelt å skulle dele livet med en kvinne som ikke har det de selv har, i orden.

Når en mann har jobbet med seg selv, fått et liv han er fornøyd med, så er det en selvfølge at kvinnen han skal vurdere som partner også har gjort den samme jobben og har det på samme måte.

Jeg mener, og dette har jeg ment i alle de årene dette har vært jobben min, at hver og en har et ansvar for sin egen verdi som singel. Til og med høyde er en dårlig unnskyldning i følge meg. Det er ingenting som tilsier at fordi du er lav og har et annet utseende enn det som blir vist i media som vakkert, så er du uattraktiv som partner.

Har du alvorlige mentale eller rus-relaterte problemer, og sliter med økonomien, så har du en del ting som gjør deg mindre attraktiv. Disse tingene er likevel ting du selv kan endre. Det er ingenting som tilsier at du ikke kan få hjelp til å ta tak i disse hindringene slik at du vil bli mer attraktiv du også.

Og jeg snakker til både kvinner og menn nå. Disse tingene hindrer deg i å komme helt opp på de beste listene over attraktive partnere.

Like barn leker best, når det kommer til livssituasjon.

Det er ingen tvil om at like barn leker best når det kommer til livssituasjon. Når det gjelder økonomi, levesett, tankegang om arbeidsliv/fritid og målsetning for hvordan livet skal bli fremover.

Like barn leker derimot ofte ikke best når det kommer til personlighetstrekk. Er man for like kan man slite med dynamikken når man krangler eller når man er engasjert i noe. Det kan fort bli en konkurranse om oppmerksomhet eller fokus på egne interesser.

Eller man kan slite med å motivere hverandre når begge trenger motivasjon.

Så hva trenger du? Hva er dine personlighetstrekk som må tas vare på i en relasjon? Hvilke emosjonelle behov har du? Hva trenger du fra en partner slik at du har det bra og kan være en god partner tilbake?

Mann som søker en bra kvinne? Registrer deg gratis her: www.anehagenlove.no/menn

Kvinne som vil bli satt i kontakt med en bra mann? Bestill introduksjoner via meg her: www.anehagenlove.no

#hunbetaler

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *