Er du singel av den samme grunnen som meg?

Det nærmer seg jul og mange tar kontakt med meg for å høre om jeg kan hjelpe. De har lest om meg i et magasin, i en nettartikkel eller hørt om meg fra gamle kunder. Det å finne noen å være kjæreste med er deres største ønske. Samtidig er det flere single nå enn på lenge, og vi forstår ikke hvorfor. Hvorfor er det slik at så mange mennesker ønsker å finne en kjæreste, men så få av disse klarer å få det til. Hvorfor er det slik at mange flotte single mennesker velger å bli alene, eller ikke finner den rette til seg? Her er i alle fall min grunn. Kanskje det samme gjelder for deg?

Det tok meg mange år å finne lykken som singel. Nå er jeg der.
Det tok meg mange år å finne lykken som singel. Nå er jeg der.

Hvorfor jeg er singel.

Selv om de kontakter meg for å høre om jeg fortsatt tar i mot noen kunder, eller kan gi dem noen tips, så kommer alltid tvilen om jeg faktisk er god, fordi jeg tross alt er singel selv.

Det store spørsmålet som «alle» stiller meg er hvorfor jeg ikke har kjæreste.

Det har seg nemlig slik at vi enda tenker at hvis du ikke har kjæreste, så er det noe galt med deg. Det synes jeg er veldig trist. Spesielt fordi de mest fantastiske menneskene jeg vet om er single. Fantasiske individer som lever gode liv og er lykkelige.

Når jeg hadde kjæreste tidligere så hadde jeg det på langt nær så bra med meg selv som jeg har i dag. Eller jeg levde ikke det livet jeg egentlig ønsket meg. Mulig et liv som ville gitt meg større mulighet for å ha en partner, men et liv som ikke gjorde meg lykkkelig. Skulle jeg være villig til å ofte min egen lykke eller livet jeg ønsket meg, for å ikke være singel? I mine øyne, nei.

Jeg er altså  singel av en enkel grunn.  Jeg har ikke møtt den mannen som passer perfekte til meg. Merk deg hva jeg sier her.

Jeg sier ikke at jeg leter etter en som er perfekt, men jeg sier at jeg leter etter en som er perfekt til meg. En som er tøff nok.  Tøff nok til å kle seg totalt naken og vise meg sjelen sin, og stå for den han er. Tøff nok til å takle den jeg er, og sette pris på alt det som er annerledes med meg.

Jeg trenger en meningsfull, standhaftig og ærlig mann som vil kunne se meg inn i øynene og la meg se tvers gjennom sjelen hans. En manns om tør åpne seg opp om sine dypeste frykter og ærligste feilgrep, og ikke prøve å virke tøffere, kulere, smartere eller bedre enn han er. Samtidig som han vet hvem han er, står for den han er og har tatt tak i livet sitt slik at det er som han ønsker. Jeg bruker min jobb tid på å motivere og engasjere andre. Derfor trenger jeg en mann som klarer seg selv, så jeg slipper å ta med meg jobben hjem.

Så hvis du lurer på hvorfor jeg er singel, så er dette altså grunnen. Det er ikke fordi det er noe galt med meg, eller fordi jeg ikke klarer å finne en kjæreste hvis det hadde vært målet. Det handler om at jeg har det bra alene og ikke vil si ja til en mann som ikke kan leve opp til det jeg ser etter. Beundring og respekt er de viktigste elementene for at et forhold skal vare og jeg har mine egne tanker om hva som er beundringsverdig og hva som gjør at jeg respekterer en partner.

Det finnes mange flotte beundringsverdige menn jeg respekterer og liker, men jeg har enda ikke møtt han som gir meg den ekstra følelsen jeg tenger for å få lyst til å gi slipp på singel tilværelsen.

Ha en nydelig søndag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *