Om Ane og tjenestene hennes fra kunder:

Jeg ansatte Ane i August 2015. 6 uker senere fant hun en flott mann som han satt meg i kontakt med. Vi hadde god nytte av rådgivningen underveis og er enige om at vi ikke hadde klart dette uten hennes hjelp. Til sommeren gifter vi oss.

***

Jeg kontaktet Ane høsten 2015. Jeg hadde prøvd nettdating uten hell i flere år og var lei. Ane hjalp meg med profil og fremgangsmåte og jaggu ble det match.

***

Som travel HR direktør hadde jeg ikke tid til å gå på masse dårlige dater. Jeg valgte å ansette Ane og angrer ikke. Etter 3 forsøk ble det match. Jeg har i dag drømmemannen og takker Ane for det.

***

Nettdating har aldri vært noe for meg. En bekjent tipset meg om Ane og jeg tok kontakt. Å møte flotte damer på denne måten passer meg perfekt. Etter noen måneder med flere forsøk fant jeg den rette for meg.

***

Med mitt utenlandske utseende får jeg ikke match på Tinder fra de damene jeg liker. Ved å ansette Ane får jeg sjansen til å la damene se hvem jeg er. Anbefales alle som er i samme situasjon som meg.

***

Jeg er en travel entrepeneur som setter kvalitet fremfor kvantitet. Å la Ane velge og vrake for meg har vært utrolig nyttig.  Jeg tror ikke jeg hadde funnet min fremtidige kone uten Ane sin hjelp.

***

Fordi jeg er et kjent ansikt kan jeg ikke gå på Tinder og andre slike sider. Ane ble redningen min. Jeg har nå datet en mann Ane satt meg i kontakt med i noen måneder. Det føles veldig annerledes og veldig bra. Å ha Ane ved min side for råd underveis har vært veldig nyttig.

***

Ane ble min redning når jeg følte at alt håp var ute. Jeg måtte være tolmodig, men han var verdt å vente på.

***

Å ansette Ane som min dating konsulent er det beste valget jeg har tatt. Det å ha en hånd å holde i underveis i prosessen er ubeskriveldig deilig. Jeg vet nå hva jeg ser etter og tar færre dårlige valg.

***

Etter 14 år som singel kontaktet jeg Ane. Hun aksepterte mine sære ønsker og fant min drømmekvinne.

***

Jeg har alltid lurt på hvor de bra mennene er. Nå vet jeg at de er hos Ane. Jeg valgte å ikke bare være på vent, men sette meg selv i førersete som Ane så fint sa. Jeg ville være først i køen når hun fant en flott mann. Det er jeg glad for i dag. Tenk hvis jeg hadde gått glipp av han her fordi jeg ikke ville investere?

***

Det å lære å elske seg selv er utrolig vanskelig når man har dårlige erfaringer. Ane er tolmodig, kjærlig og beintøff. Nå er jeg klar for å date igjen.

***

Hvis alle hadde forstått verdien av å bli satt i kontakt med noen på denne måten. Da ville alle gjort det. Jeg har aldri hatt et slikt forhold tidligere og hadde aldri møtt min kjære uten Ane.

***

Ane brukte 2 år på å finne min match. Noen sa det var lang tid og var negative. Når de ser oss sammen ombestemmer de seg. Det vi har er unikt og vakkert. Verdt pengene og ventingen.

***