Dette bør du gjøre hvis du vil ha kjæreste denne høsten.

Det er lett å gå inn i det samme mønsteret. Det er lett å gjøre det samme som du alltid har gjort. Eventuelt gjøre noen små endringer i form av hvem du går etter, fordi du da tenker at det vil gjøre det enklere eller bedre. Så blir du bare skuffa og lei. Igjen. Kanskje blir du også litt bitter og sint eller irritert. På datingverden. På de som ikke ser verdien av deg. På de som er ute etter noe annet enn deg. På de som kaster bort tiden din. Men du har muligheten til å gjøre ting annerledes denne høsten. Det krever kun en ting av deg.

Å finne en flott kjæreste er ikke hokus pokus, men det er verdt jobben.

Klar for høstens nydeligste eventyr?

Jada, jeg vet vi bare er i begynnelsen av August og du er kanskje ikke helt der at du tenker på høsten enda. Kanskje er du fortsatt på ferie og nyter bekymdringsfrie dager og en liten pause fra tankekjør og skuffelser. Kanskje flørter du med ferieflørten som ser deg fra dine beste sider, eller hvor dere har en gjensidig forståelse for at dere skal nyte hverandre i disse dagene og så gå hvert til deres. Eller kanskje du ikke en gang kommer i nærheten av at noen ser deg, eller setter pris på deg. Hverken i feriemodus eller ellers.

Det er lett å motarbeide seg selv ubevisst eller bevisst. Superlett. Det vet jeg alt om. Jeg ser det hver dag i jobben min, hos mine klienter, og jeg opplever det hver dag i meg selv. Men jeg ser også løsninger og endringer som skaper resultater. Når man blir bevisst på de bevisste eller ubevisste hindringene man har:

Vi føler oss ikke bra nok.

I et samfunn hvor alt måles opp og ned og perfeksjonismen står i fokus er det lett å føle at man ikke er bra nok. Spesielt når man skal treffe en kjæreste via nettet eller apper.

Vi er for opptatt av oss selv.

På grunn av dårlige erfaringer er vi for opptatt med å finne noen som passer til oss, og ikke passe på at vi passer til andre.

Vi ønsker ikke noe som er vanskelig.

Med en gang noe er vanskelig ønsker vi den andre lykke til og hopper videre inn i havet av single som er tilgjenngelig via apper og nettsider.

Så hva er løsningen? Bevisstgjøring.

Bli bevisst. Finn kjærligheten.

Hvem du er, hva du gjør, hvilke følelser du skaper, hvordan du håndterer egne følelser, kommunikasjon + + + .

Det å finne noen som man passer til er ikke enkelt, men enda vanskeligere gjør vi det fordi vi ikke gir blikjentskapet tid, eller ser verdien av det vi har forran oss. Vi har mistet oss selv på veien mens teknologien har tatt oss igjen. Nå løper vi bare rundt i sirkel uten å kunne putte på bremsen og faktisk nyte det som har vært der, rett ved siden av oss hele tiden.

Mange sier til meg at det er så vanskelig å finne den rette, men sannheten er at det er vanskelig å finne noen som er klar for å være den rette for noen og som forstår hva det egentlig innebærer. Hvis ingen starter med å gjøre den jobben som må til og faktisk være klar for en kjæreste, hvordan skal datingverden bli mindre kaotisk og flere faktisk finne hverandre?

Er du klar for å bli mer bevisst? Er du klar for å ta din del av jobben slik at du kan finne noen som er rett for deg? Er du klar for å få gode råd, være med i seriøse diskusjoner, få gode verktøy som kan hjelpe deg? Helt gratis?

Full ut skjema under som er helt uforpliktende og gratis, så er du i gang. Du kan velge mellom flere tjenester og jeg tror du vil finne noe som passer til deg. Noe er gratis, og noe koster.

https://relasjoner.wufoo.com/forms/bli-bevisst-via-ane-hagen/

Eller du kan fortsette å gjøre det du alltid har gjort, og få det samme resultatet som du alltid har fått.

Hva velger du?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *